Kelebihan Jus LEGA

Kandungan Dari Bahan Terbaik
Organik

Organik

Jus LEGA diperbuat dari bahan-bahan terpilih dengan khasiat , mineral dan nutrien penting. 100% hanya dari bahan-bahan terbaik.

Semulajadi

Semulajadi

Setiap botol Jus LEGA mengandungi bahan-bahan semulajadi seperti Bawang Putih, Halia, Lemon, Cuka Epal dan Madu dengan sukatan sempurna.

Berkhasiat

Berkhasiat

Tubuh badan anda perlukan nutrien yang terbaik. Kami menyediakan hanya bahan-bahan berkualiti tinggi untuk kesihatan anda.

Proses Penyediaan

Jus Lega

Proses penyediaan dimulakan dengan pemilihan dan pembersihan kesemua bahan-bahan mentah jus Lega. Kesemua bahan ini kemudiannya akan diproses dan diteliti agar jus Lega mengandungi hanya bahan yang terbaik.

Kesemua bahan yang telah disediakan akan dimasak serta diproses mengikut proses pengilangan yang terbaik. Kualiti jus Lega akan sentiasa dipantau ketika proses ini agar segala khasiat tidak berubah atau berkurang akibat proses yang tidak sekata.

Kesemua jus Lega yang telah siap diproses akan dibotolkan dengan menggunakan mesin berteknologi tinggi serta akan dipantau kualiti pembotolan agar tidak mudah rosak. Kesemua jus Lega yang telah dibotolkan akan melalui proses pengedaran melalui rangkaian pengedar kami yang luas.